Després de la Sindicatura itinerant al barri de Sarrià el darrer 19 de gener, i abans de la presentació de l’informe anual en el plenari del 24 de febrer, la Sindicatura de Greuges durà a terme un total de quatre accions amb presència als barris en dues setmanes per acostar la institució i la seva tasca al veïnat de la ciutat.

La Sindicatura, a prop teu, al Poble-sec

El pròxim dijous 26 de gener a les 18 hores, el síndic de greuges de Barcelona, David Bondia, i l’adjunta a la Sindicatura, Eva G. Chueca, estaran a la Biblioteca Poble-sec – Francesc Boix per conversar amb els veïns i les veïnes del barri sobre allò que els preocupa.

La Sindicatura, a peu de carrer, al Turó de la Peira i a Can Peguera

Membres de l’equip de la Sindicatura, amb David Bondia al capdavant, es desplaçaran el dijous 2 de febrer als barris del Turó de la Peira i Can Peguera per a conèixer, a peu de carrer, les problemàtiques que pateix el veïnat.

Sindicatura itinerant, amb la Síndica de Greuges de Catalunya

Els vincles entre la Sindicatura de Greuges de Barcelona i la Síndica de Greuges de Catalunya continuen enfortint-se. El dimecres 8 de febrer a les 9.30 hores, el síndic de greuges de Barcelona, David Bondia, i la síndica de greuges de Catalunya, Esther Giménez-Salinas, estaran a la Biblioteca Horta – Can Mariner per atendre les queixes de la ciutadania de Barcelona.

La Sindicatura, a prop teu

Aquest conjunt d’accions al territori acabarà amb una altra edició de La Sindicatura, a prop teu el divendres 10 de febrer a la tarda. Pròximament, informarem de la ubicació d’aquesta iniciativa.

La Sindicatura, a peu de carrerLa millor manera de descobrir què passa a Barcelona és caminant-hi de la mà de les persones que més saben de cada racó de la ciutat: el veïnat. En aquest projecte, l’equip de la Sindicatura dedica tot un dia a conèixer, a peu de carrer, les principals problemàtiques i neguits de cadascun dels 73 barris de la ciutat.
La Sindicatura, a prop teuEl diàleg amb la ciutadania fa que les solucions proposades siguin més efectives i responguin millor a les necessitats i experiències de les persones. Cada mes, l’equip de la Sindicatura conversa amb el veïnat de la ciutat sobre allò que els preocupa.
Sindicatura itinerantLa Sindicatura no és una ubicació estàtica, sinó que està present al territori. És una institució en moviment que, de manera periòdica, es trasllada a un equipament de proximitat amb l’objectiu de recollir les queixes de la ciutadania, sense necessitat que aquesta es desplaci a la nostra seu.