El síndic de greuges de Barcelona, David Bondia, durà a terme la conferència inaugural del I Congrés Internacional sobre Drets Humans Emergents, organitzat per la Personeria de Bogotà (Colòmbia), que tindrà lloc el dijous 17 d’agost a les 15 hores (hora espanyola). La ponència del síndic pot veure’s en directe en aquest enllaç.

En el Congrés Internacional hi participaran, entre altres, les següents institucions: la Personeria de Bogotá; la Defensoría del Pueblo de Colombia; l’Alianza Global d’Ombudsman Local (AGOL); la Comissió de Drets Humans de México DF, o el Mediateur de la Seine de Saint-Denis de París.

Construcció, deconstrucció i reconstrucció dels drets humans

El síndic de greuges de Barcelona, David Bondia, centrarà el seu parlament en la construcció, deconstrucció i reconstrucció dels drets humans. En concret, el defensor de la ciutadania barcelonina tractarà les etapes de consolidació dels DDHH; els nivells de garantia que ofereixen; la seva titularitat; la internacionalització de la protecció dels drets humans; els reptes actuals; les noves realitats i els nous drets, i la revolució dels drets humans emergents.