Estem processant el seu formulari

BÚSTIA DE SUGGERIMENTS

Els camps marcats amb * són obligatoris

No heu omplert algun camp obligatori. Reviseu siusplau les preguntes marcades en vermell.


Informació sobre el tractament de dades personals

D’acord amb el Reglament General de Protecció de Dades, us facilitem la informació bàsica sobre el tractament de les vostres dades personals. Podeu trobar tota la informació del tractament 0663, que s’aplica a procediments en matèria de recollida de suggeriments de la ciutadania en aquesta fitxa informativa.

Responsable del tractament: Ajuntament de Barcelona., pl. Sant Jaume, 1, 08002 Barcelona

Delegat de protecció de dades: podeu contactar-hi mitjançant aquest formulari o per correu postal, dirigint-vos a av. Diagonal, 220 planta 4, 08018 Barcelona.

Finalitat del tractament: recollir els suggeriments de la ciutadania vers el funcionament de la Sindicatura de Greuges de Barcelona.

Legitimació: Consentiment.

Drets de les persones: podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació sobre les vostres dades, mitjançant aquests formularis.

Si no esteu satisfets amb el tractament de les vostres dades, podeu presentar una reclamació davant de l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades: c. Rosselló, 214, 08008 Barcelona.

Podeu trobar tota la informació de la nostra política de privacitat i protecció de dades a: ajuntament.barcelona.cat/protecciodedades