Ets una escola o institut?


LA SINDICATURA A LA TEVA ESCOLA O INSTITUT

L’equip de la Sindicatura de Greuges de Barcelona es desplaça a l’escola o institut per debatre com es pot millorar la ciutat i per a què serveix un Síndic/a de Greuges. Contacta amb nosaltres per consultar disponibilitat.

ORGANITZA UNA SORTIDA ESCOLAR A LA SINDICATURA DE GREUGES DE BARCELONA

En horari escolar rebem alumnes de diferents escoles i els expliquem la tasca de la Sindicatura de Greuges de Barcelona. D’aquesta manera podran conèixer on desenvolupem la nostra tasca. Contacta amb nosaltres per consultar disponibilitat.

ELS DRETS DE LA INFÀNCIA

Els Drets de la Infància (o drets dels nens i nenes) són drets que posseeixen els nens, nenes i adolescents per la simple raó de néixer. Són inalienables, irrenunciables, innats i imprescindibles per a una bona infància. Aquests drets es troben recollits a la Convenció sobre els drets de l’Infant.

Des de la Sindicatura de Greuges de Barcelona vam col·laborar amb el TERMCAT en la difusió d’aquesta infografia interactiva basada en el text de la Convenció sobre els Drets de l’Infant adoptada per l’Assemblea General de les Nacions Unides el 20 de novembre de 1989, que aplega els principals drets civils, socials, culturals i col·lectius dels infants, així com les llibertats i els principis que els protegeixen.