L’actuació municipal sobre el hostel de la Vila Olímpica és correcta i s’ajusta a dret


1/06/2017

Barcelona, 4 de juliol del 2017. — L’actuació municipal sobre el macroalberg de la Vila Olímpica ha estat correcta i s’ajusta a dret. Aquesta és la principal conclusió de la resolució elaborada per la síndica de greuges de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, després de supervisar una queixa presentada per la Plataforma Veïnat Afectat pel Hostel Vila Olímpica. La síndica ha desestimat la reclamació, però ha recomanat al consistori que faci un control adequat de les obres de l’alberg i de l’activitat que s’hi pugui dur a terme, i que s’apliquin les mesures correctores o pal•liatives necessàries per pal•liar els efectes negatius en l’entorn i en l’ocupació de la via pública que aquesta activitat pugui produir en la vida del barri.

Nota de premsa