La síndica fa una crida a la responsabilitat i demana una solució urgent a la vaga de metro


1/06/2017

Barcelona, 17 de juliol del 2017. – La síndica de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, fa una crida a la responsabilitat i demana a totes les parts intensificar les negociacions per posar fi de manera urgent a una vaga de metro que cada dilluns afecta el dret a la mobilitat de milers de ciutadans i ciutadanes. Vilà opina que és molt greu que després de prop de tres mesos de conflicte no s’hagi trobat una solució. Vilà diu a l’Ajuntament, a l’empresa Transport Metropolitans de Barcelona (TMB) i als representants dels treballadors i treballadores que facin un esforç negociador per intentar arribar a un acord el més aviat possible. La síndica, de moment, no és partidària d’un laude arbitral d’obligat compliment i defensa una solució pactada.

Nota de premsa