La síndica dóna la raó al veïnat d’una finca de Sants-Montjuïc al qual l’Ajuntament va multar per no reparar amb diligència uns danys a la façana causats per un camió d’escombraries


1/06/2017

Barcelona, 14 de setembre del 2017. — La síndica de greuges de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, ha donat la raó a les persones propietàries d’una finca de Sants-Montjuïc a les quals l’Ajuntament –en concret a una d’elles– va multar per no reparar amb diligència uns danys a la façana causats per un camió d’escombraries municipal. Segons Vilà, l’actuació del Districte de Sants-Montjuïc no va ser correcta. “En lloc d’ajudar i assessorar a aquestes persones com exercir els seus drets, per tal de reparar els danys causats pel camió, va imposar una multa coercitiva quan ja s’havien iniciat els tràmits per demanar el corresponent permís per fer les obres”, subratlla la defensora en una resolució del 23 de maig.

Nota de premsa