La síndica condemna els atemptats de Barcelona i Cambrils i assegura que Barcelona no claudicarà davant d’actes d’aquesta barbàrie


1/06/2017

Barcelona, 18 d’agost del 2017. — La síndica de greuges de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, ha condemnat enèrgicament els atemptats de la Rambla i Cambrils. Vilà ha dit que la ciutat no claudicarà mai davant d’actes d’aquesta barbàrie, ha desitjat una ràpida recuperació a les persones ferides i ha expressat el condol a les famílies amb víctimes mortals. Vilà ha assistit al Consell Plenari que s’ha fet a l’Ajuntament contra l’atac terrorista i ha participat en la concentració que ha tingut lloc a la plaça de Catalunya. La síndica ha destacat l’emotiu minut de silenci i ha subratllat que el crit unànime de la plaça, amb l’eloqüent No tenim por, demostra l’enteresa de Catalunya i que la ciutat i el país tornaran ben aviat a recuperar la normalitat. És la millor manera de demostrar que no ens atemoriran, ha dit.

Nota de premsa