La síndica celebra l’atorgament de la Medalla d’Or al Mèrit Cívic als cossos de seguretat i als serveis d’emergència per la seva feina durant l’atemptat de la Rambla


1/06/2017

Barcelona, 6 de setembre del 2017. – La síndica de greuges de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, celebra l’atorgament de les Medalles d’Or al Mèrit Cívic de l’Ajuntament a diferents cossos de seguretat i serveis d’emergència per la seva intervenció i resposta durant l’atemptat que va tenir lloc el passat dia 17 d’agost a la Rambla de Barcelona. L’adjunt a la Sindicatura, Marino E. Villa Rubio, assistirà el divendres al Consell Plenari i l’acte d’entrega de les distincions en representació de la institució. La síndica no hi podrà assistir per motius personals. Els cossos i serveis condecorats són la Guàrdia Urbana de Barcelona, els Bombers de Barcelona, els Mossos d’Esquadra, el Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Nota de premsa