Vilà recomana fer una campanya de conscienciació ciutadana per mantenir els carrers nets d’excrements i miccions de gossos


1/05/2017

Barcelona, 7 de juny del 2017. — La síndica de greuges de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, ha recomanat l’Ajuntament fer una campanya ciutadana per conscienciar a les persones propietàries o posseïdores de gossos de mantenir els carrers nets d’excrements i miccions d’aquests animals.
Vilà ha inclòs aquesta proposta en una recent resolució en la qual considera que l’actuació municipal sobre aquesta qüestió és insuficient, ja que són continuades les queixes que es reben per aquesta problemàtica en diferents punts de la ciutat. La última reclamació és dels voltants dels Jardins de la Indústria. Segons els reclamants, els carrers de la zona solen estar bruts a causa dels excrements i orins dels gossos.

Nota de premsa