La síndica demana més control de la Guàrdia Urbana sobre les mudances per garantir la seguretat dels i les vianants


1/05/2017

Barcelona, 31 de maig del 2017. — La síndica de greuges de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, ha recomanat la Guàrdia Urbana que exerceixi més control sobre les mudances i/o ús d’aparells elevadors a la via pública amb l’objectiu de garantir la seguretat dels i les vianants. Vilà ha inclòs aquesta recomanació en una actuació d’ofici sobre les mudances a Barcelona, tancada aquest mes de maig.
Segons Vilà, hi ha percepció d’inseguretat per part de les persones vianants que transiten a prop dels llocs on es realitzen tasques amb aparells elevadors, atès que moltes vegades no hi ha suficients elements de seguretat ni una zona perimetral suficient establerta al voltant d’on es realitza la mudança.

Nota de premsa