Rebuda una queixa de la plataforma Salvem les Drassanes per manca de transparència de l’Ajuntament en el projecte de construcció d’un hotel al Raval


1/02/2017

Barcelona, 18 de maig del 2017. — La síndica de greuges de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, ha rebut avui una queixa de la Plataforma Salvem les Drassanes en la qual se li demana la seva intervenció perquè es facin efectius els drets a la transparència i accés a la informació que, a parer de la plataforma, han estat conculcats per part de l’Ajuntament en el projecte de construcció d’un hotel, al barri del Raval. En l’escrit que el col•lectiu ha entregat a la defensora denuncia “que s’està obstaculitzant l’accés del veïnat a documentació clau per conèixer com s’està portant a cap la tramitació d’un projecte d’impacte, tant urbanístic com social, indubtablement agressiu”.

Nota de premsa