L’Ajuntament no ha pres cap mesura urgent per solucionar el problema d’accessibilitat del passatge Roura


1/02/2017

Barcelona, 18 d’abril del 2017. — L’Ajuntament de Barcelona no ha solucionat, de moment, la problemàtica actual d’accessibilitat que té el passatge Roura, situat al Districte de Sant Martí. La síndica de greuges de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, ha resolt que l’actuació municipal ha estat insuficient, ja que no s’ha pres cap mesura amb caràcter d’urgència per tal d’adequar la rampa que hi ha. Ara les persones amb discapacitat no la poden utilitzar. Vilà ha supervisat aquests darrers mesos una queixa d’una veïna del passatge, que va en cadira de rodes i té una discapacitat del 76%. Demana adequar el carrer i les voreres del passatge, ja que li és gairebé impossible poder accedir al seu habitatge sense ajuda.

Nota de premsa