La síndica proposa abordar la venda ambulant no autoritzada amb una unitat d’acció de totes les administracions i sense fer-ne un ús partidista


1/02/2017

Barcelona, 27 d’abril del 2017. — De moment, tot els intents de solucionar el fenomen de la venda ambulant no autoritzada a Barcelona han fracassat i, molt possiblement, la situació no canviarà si la problemàtica no es tracta amb una unitat d’acció de totes les administracions i a través d’una estratègia comú. En una recent resolució sobre el top manta a la ciutat, la síndica de greuges de Barcelona, Maria Assumpció Vilà diu que la problemàtica s’ha d’abordar amb molta responsabilitat política i sense fer-ne un ús partidista. Segons Vilà, cal arribar a un acord unànime entre totes les administracions per tal d’actuar de forma eficaç contra la venda irregular a l’espai públic, per oferir una resposta social i laboral a les persones afectades i perseguir les xarxes delictives que hi ha darrere del top manta. Si no es fa així, en surt perjudicat el comerç de la ciutat, al igual que el col•lectiu de venedors i venedores del top manta, persones que són explotades, atesa la seva situació de vulnerabilitat.

Nota de premsa