La síndica diu que cal reforçar la presència de la Guàrdia Urbana a les nits a l’Illa Robador, al barri del Raval


1/02/2017

Barcelona, 3 de maig del 2017. — Reforçar la presència de la Guàrdia Urbana a les nits a l’Illa Robador per assegurar l’ordre en l’espai públic. Aquesta és una de les recomanacions incloses en una resolució sobre aquesta zona del Raval arran d’una queixa presentada l’any passat per representants de l’Associació de Veïns de l’Illa Robador, crítics amb l’actuació municipal i la degradació de l’espai públic, especialment per la presència de prostitutes i de xeringues utilitzades per persones toxicòmanes. La síndica de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, ha donat la raó en part a les persones reclamants i considera que cal continuar treballant i intensificar algunes actuacions integrals a l’Illa Robador dirigides a garantir la seguretat a l’espai públic, el control de les activitats comercials, la rehabilitació del parc immobiliari i la salubritat dels habitatges. Amb tot, la defensora reconeix que l’Ajuntament està fent una acurada intervenció de l’espai públic.

Nota de premsa