La síndica de Barcelona rep una queixa contra la construcció del hostel de la Vila Olímpica


1/02/2017

Barcelona, 29 de març del 2017. — La síndica de greuges de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, ha rebut una queixa del hostel de la Vila Olímpica. La reclamació l’ha presentada la plataforma Veïnat Afectat pel Hostel Vila Olímpica, contrària a l’obertura d’aquest gran alberg, de 440 places i 2.500 metres quadrats, “en un barri que ja suporta una pressió turística molt intensa”, diu el col•lectiu en la queixa.
En la denúncia, la plataforma demana a la defensora fer un seguiment de les accions que l’Ajuntament porti a terme i que li insti a paralitzar les obres, entre d’altres aspectes. Segons el veïnat afectat, la construcció del hostel “vulnera els nostres drets com a ciutadans i ciutadanes a viure mantenint la nostra identitat com a barri, sense la pressió del turisme massiu que el hostel ens portaria”.

Nota de premsa