La síndica considera discriminatòria i vergonyosa la campanya d’Hazte Oír contra les persones transsexuals


1/02/2017

Barcelona, 1 de març de 2017 –. La síndica de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, considera la campanya de l’entitat Hazte Oír discriminatòria i vergonyosa envers les persones transsexuals. El col•lectiu visita aquests dies diferents ciutats, tant catalanes com espanyoles, amb un bus publicitari en el qual es pot llegir: Los ninos tienen pene. Las niñas tienen vulva. Que no te engañen. Hazte Oír té previst fer campanya a Barcelona el dia 3 de març.
Com a defensora dels drets fonamentals i de les llibertats públiques a la ciutat, Vilà demana a l’Ajuntament i a la fiscalia contra els delictes d’odi i discriminació que actuïn i facin tot el necessari, des del punt de vista legal, per aturar la campanya.

Nota de premsa