L’Ajuntament va suprimir el concert de la Damm, al carrer de Cartagena, després d’atendre una recomanació de la síndica


1/12/2016

Barcelona, 22 de desembre de 2016. – L’Ajuntament de Barcelona va suprimir el concert de la Damm, al carrer de Cartagena, de les festes de la Mercè després d’atendre una recomanació de la síndica de greuges, Maria Assumpció Vilà. Així ho recull una resposta del Institut de Cultura (ICUB) a una resolució de la defensora sobre aquesta actuació emesa arran de la queixa d’una veïna contrària per les molèsties que cada any li causava aquest concert. En concret, la resposta de l’ICUB, signada l’1 de setembre, però rebuda a la Sindicatura el 13 de desembre, diu textualment: “En atenció a les recomanacions realitzades per la sindica de greuges relatives al nivell sonomètric i de vibracions del concert de l’Antiga Fàbrica Damm, amb motiu de les festes de la Mercè de l’any 2015, informem que, atès que s’ha estimat la queixa i la recomanació de la síndica, s’ha modificat la programació habitual per aquest espai i enguany ja no se celebrarà el concert de l’antiga Fàbrica Damm a la via pública. La programació d’aquest concert s’ha desplaçat a l’interior de la fàbrica, amb la qual cosa quedarà allunyat del contacte directe amb els habitatges”.

Nota de premsa