Vilà insta l’Ajuntament a salvar el gimnàs Sant Pau del Raval


1/11/2016

Barcelona, 22 de novembre de 2016. — La síndica de greuges de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, insta l’Ajuntament a salvar el gimnàs Sant Pau i evitar, així, que tanqui. Segons Vilà, la tasca social que fa l’equipament és impagable i seria molt positiu pel barri del Raval que continués en funcionament. El gimnàs atén uns 700 ciutadans i ciutadanes en risc d’exclusió, que no paguen cap quota, entre els quals hi figuren persones sense sostre, persones en situació irregular i uns 400 nens i nenes del Casal d’Infants. El gimnàs, molt arrelat al barri i amb 75 anys d’història, és actualment una cooperativa, amb 17 treballadors i treballadores, que es troba en una precària situació econòmica. Acumula un important deute, sobretot per l’impagament del lloguer de l’edifici, i és previst que, si no es troba una solució ben aviat, el desnonament es porti a terme el 9 de gener de 2017.

Nota de premsa