La síndica es troba amb antics regidors i regidores de l’Ajuntament de Barcelona


1/11/2016

Barcelona, 17 de novembre de 2016. – La síndica de greuges de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, s’ha reunit amb membres de l’Associació Consell de Cent, formada per antics regidors i regidores de l’Ajuntament de Barcelona. La trobada va tenir lloc, el 15 de novembre, a l’Ateneu Barcelonès. La síndica hi va assistir acompanyada del seu adjunt, Marino Villa Rubio. Durant la reunió, la síndica va explicar el contingut del darrer informe anual presentat, el passat febrer, davant del Consell Plenari, i va subratllar que la missió que té encomanada és la defensa dels drets fonamentals i de les llibertats públiques de la ciutadania de Barcelona i també de totes les persones que es troben de pas per la ciutat. Vilà s’encarrega també de la supervisió de l’Administració municipal.

Nota de premsa