La síndica demana més recursos per prevenir i atendre situacions de risc dels menors estrangers indocumentats no acompanyats. Foto: El Punt Avui / Oriol Duran


1/11/2016

Barcelona, 15 de novembre de 2016. — Cal millorar l’atenció de tots els menors d’edat estrangers indocumentats no acompanyats de persones adultes responsables. I, en aquesta línia, la síndica de greuges de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, ha recomanat a l’Ajuntament un increment dels recursos destinats a l’atenció d’aquest col•lectiu per prevenir i atendre les situacions de risc i realitzar l’acompanyament necessari.
Vilà ha suggerit també al consistori que, en coordinació amb els serveis de la Direcció General d’Atenció a la Infància i a l’Adolescència (DGAIA), s’estudiï elaborar un nou protocol d’actuació en l’àmbit de la ciutat de Barcelona. La síndica és partidària que s’elabori aquest nou protocol.

Nota de premsa