La síndica demana l’Ajuntament que construeixi més zones de jocs infantils plenament accessibles i adaptades a persones amb discapacitat


1/10/2016

Barcelona, 2 de novembre de 2016.— La síndica de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, ha recomanat l’Ajuntament que promogui i intensifiqui, en el menor temps possible, la implantació de noves zones de joc plenament adaptades i accessibles als nens i nenes amb discapacitat, de tal manera que sigui possible el seu ús real i efectiu per part de la població destinatària. Vilà ha emès aquest suggeriment en una resolució després d’estudiar una queixa sobre aquest dèficit presentada per una família amb un fill amb discapacitat. La família, a qui Vilà ha donat la raó, denunciava que a la ciutat hi ha poquíssims parcs amb gronxadors adaptats o altres jocs inclusius. Opina que un major nombre d’aquestes zones de jocs faria possible una millor integració d’aquests infants i facilitaria el dret dels més petits a gaudir-ne.

Nota de premsa