La síndica demana l’Ajuntament que obri a la ciutadania el pas privat entre el carrer Gran de Sant Andreu i la Fabra i Coats


1/09/2016

Barcelona, 27 de setembre de 2016. — Cal obrir a la ciutadania el pas, ara privat, que connecta el carrer Gran de Sant Andreu i l’equipament de la Fabra i Coats. Amb aquesta recomanació, la síndica de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, ha donat la raó a l’Associació de Veïns de Sant Andreu de Palomar que, en la queixa que va presentar a Vilà, reclamava l’obertura del citat pas, a l’alçada del número 202 del carrer Gran de Sant Andreu, i denunciava l’incompliment municipal a fer efectiva l’obertura. El citat pas, que ja està construït, ara és d’us privat, però s’ha d’obrir a tothom. Segons l’associació veïnal, i així ho ha constatat la defensora, l’Ajuntament va pactar amb el promotor que podria aixecar una planta més en l’edifici que estava construint a canvi de convertir el pas en públic, però ara per ara segueix tancat.

Nota de premsa