Un grup de veïns i veïnes del Raval denúncia a la síndica un increment de la degradació de l’Illa Robador


1/07/2016

Un grup de veïns i veïnes del Raval va denunciar ahir, 24 d’agost, a la síndica de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, un increment de la degradació de l’Illa Robador i dels carrers del seu voltant. L’Associació de Veïns de l’Illa Robador va exposar a la defensora que, les darreres setmanes, es tornen a veure pels carrers del barri toxicòmans que consumeixen droga a la via pública, on abandonen les xeringues. Dues persones es van reunir amb Vilà i van formalitzar una queixa on denuncien també la presència de prostitutes –moltes d’elles explotades per màfies, a parer de l’associació–, l’existència de pisos on s’exerceix la prostitució i es trafica, baralles i sorolls nocturns, brutícia i que s’utilitza la zona de jocs infantils que hi ha a tocar de la Filmoteca per a actes incívics i com a urinaris.

Nota de premsa