La síndica s’entrevista amb representants de la plataforma Ens Plantem, contrària a la massificació turística al Poblenou


1/07/2016

La síndica de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, s’ha entrevistat amb representants de la plataforma Ens Plantem, Pere Mariné i Francisco Aroca, contrària a la massificació turística al Poblenou. Els representants han exposat a la defensora la situació, que es concreta en més de 700 pisos turístics, 12.000 places d’hotel –i 3.500 més en construcció– i una ocupació massiva de l’espai públic, segons Ens Plantem. Per a la plataforma, algunes de les conseqüències d’aquesta massificació turística són un encariment del preu dels habitatges d’ús residencial, tant de lloguer com de venda, la substitució del comerç de proximitat per una oferta orientada al turista i una privatització de l’espai públic, sobretot a causa de les terrasses.

Nota de premsa