La síndica diu que cal més Guàrdia Urbana al Port Olímpic per garantir els usos cívics de l’espai públic


1/07/2016

Barcelona, 13 de setembre de 2016. — Cal més Guàrdia Urbana a la zona d’oci del Port Olímpic i entorns per garantir els usos cívics de l’espai públic. Aquesta és una de les recomanacions que la síndica de greuges de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, ha inclòs en una resolució després de visitar aquest estiu el barri de la Vila Olímpica amb l’associació de veïns. Així mateix, Vilà proposa en el seu informe millorar la intervenció municipal amb les persones sense llar i el manteniment de l’enllumenat públic, fer la previsió dels equipaments públics necessaris en funció de l’evolució demogràfica del barri, com espais per a la gent gran, i millorar el disseny de la part elevada del Parc de Carles I, amb l’objectiu de recuperar l’espai per als veïns i veïnes de la zona.

Nota de premsa