La síndica diu que cal incrementar els recursos destinats a fer inspeccions de les activitats comercials i de l’ús de l’espai públic a la Rambla


1/07/2016

La síndica de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, ha recomanat l’Ajuntament incrementar els recursos destinats a fer inspeccions a la Rambla, tant de les activitats comercials i de restauració com pel que fa a garantir el compliment dels requisits d’ocupació i ús de la via pública, de conformitat amb les normes municipals vigents. Vilà ha inclòs aquest suggeriment en un informe després de fer una visita a l’emblemàtic passeig, el passat 7 de juny, amb representants de l’associació Amics de la Rambla, dintre del programa de visites als barris de la ciutat. L’informe es va tancar a final de juny i ja és a mans de l’Ajuntament.

Nota de premsa