La síndica diu que cal fer complir la normativa contra el soroll i garantir el descans del veïnat durant les festes de la Mercè


1/07/2016

Barcelona, 21 de setembre de 2016. — La síndica de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, demana l’Ajuntament que compleixi i faci complir la normativa contra el soroll durant les festes de la Mercè, que comencen demà. A través de diferents situacions denunciades pel veïnat, la síndica ha constatat que, amb motiu de la celebració d’actes festius, revetlles i concerts a l’aire lliure de música pop o rock, ordinàriament s’incompleix la normativa contra el soroll. Al llarg de l’any passat, la síndica va supervisar 58 queixes de contaminació acústica classificades en l’àmbit de medi ambient en l’informe de 2015, i el 2016 n’ha rebut fins ara 47. Les queixes de soroll d’aquest any vinculades a l’oci nocturn són de moment una quinzena i es concentren a Sants-Montjuïc, Sant Martí, Ciutat Vella, Gràcia i Les Corts.

Nota de premsa