El passatge Arc de Sant Martí serà públic; així ho va recomanar Vilà. Foto: Ajuntament de Barcelona / Districte d’Horta-Guinardó


1/07/2016

El passatge Arc de Sant Martí, fins ara de titularitat privada, serà finalment un espai públic. Així ho va recomanar la síndica de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, en una resolució després d’estudiar una queixa col•lectiva de 194 veïns i veïnes d’aquesta zona situada al Districte d’Horta-Guinardó. L’informe de la síndica coincideix en el temps amb l’anunci de l’Ajuntament que el passatge serà un espai públic. La resolució es va tancar l’11 de juliol i es va enviar a l’Ajuntament el dia 20. Uns dies després, concretament el dia 24 de juliol, el consistori va fer públic la cessió gratuïta del passatge, per part del propietari, al municipi.

Nota de premsa