Oberta una actuació per conèixer les mesures de prevenció del risc social i de salut en infants, adolescents i joves desemparats a Barcelona Foto: EL PUNT AVUI/ORIOL DURAN


1/03/2016

La síndica de greuges, Maria Assumpció Vilà, ha decidit obrir una actuació d’ofici per conèixer l’eficàcia de les mesures de prevenció del risc social i de salut que s’apliquen a Barcelona per part dels serveis municipals de l’Ajuntament en els casos d’infants, adolescents i joves que no tenen referents familiars i que es troben en situació de desemparament. Vilà ha decidit obrir aquesta investigació després de conèixer, a través dels mitjans de comunicació, l’existència d’un grup d’una quinzena d’adolescents, que podrien estar tutelats per l’Administració, que inhalen cola en la zona del Pou de la Figuera, a Ciutat Vella.

Nota de premsa