La síndica recomana una atenció individual continuada i potenciar el Housing first per combatre l’elevat nombre de persones sense llar a Barcelona


1/03/2016

941 persones dormen cada nit als carrers de Barcelona i altres 1.973 pernocten en equipaments públics i d’entitats socials –l’any passat eren 892 les persones que dormien al carrer i 1.672 les que ho feien en equipaments i altres allotjaments, segons dades municipals–. Aquest és el resultat del recompte de persones sense llar que es va fer la matinada d’ahir a Barcelona. La síndica de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, i una part del seu equip van participar en el recompte. Vilà va ser al barri d’El Parc i la Llacuna del Poblenou. La síndica diu que a la ciutat hi hagi 2.914 persones sense llar posa en evidència que queda molta a feina a fer i opina que és necessària la implicació de totes les Administracions competents per atendre aquesta problemàtica i una revisió dels mètodes d’intervenció a seguir. “Cada dia que una persona passa al carrer es fa més difícil la seva recuperació”.

Nota de premsa