La síndica reclama incrementar les inspeccions dels pisos turístics il·legals i dels que causen molèsties a la Barceloneta


1/03/2016

Més inspectors i un major control dels pisos turístics il•legals i dels que causen molèsties al veïnat, més vigilància per lluitar contra un ús inadequat de l’espai públic i agilitzar la tramitació d’expedients de disciplina incoats arran de les inspeccions fetes. Aquestes són algunes de les recomanacions emeses per la síndica de greuges de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, arran d’una queixa de la plataforma veïnal La Barceloneta diu Prou en un moment en què la ciutat es troba a les portes d’una nova temporada estiuenca. En la resolució, la síndica alerta també que a la Barceloneta, la pressió turística és tal que està trencant l’equilibri entre resident i visitant. En la imaatge, Vilà durant una xerrada a la Barceloneta.

Nota de premsa