La síndica insta l’Ajuntament a complir i a fer complir la normativa contra el soroll amb motiu de concerts i festes al carrer


1/03/2016

L’Ajuntament ha de complir i fer complir la normativa contra el soroll amb motiu de concerts, festes i revetlles a Barcelona. Així li ha recomanat la síndica de greuges, Maria Assumpció Vilà, en una resolució arran d’una queixa d’una ciutadana per les greus molèsties ocasionades pel concert de la Damm, durant les festes de la Mercè. En l’informe, Vilà demana al consistori que sigui curós amb el compliment de les normes amb què s’ha dotat i, previ debat amb els col•lectius afectats, estableixi criteris realistes i possibles sobre el format i els emplaçaments d’activitats lúdiques que requereixen una potència sonora per sobre dels 80dB(A), com és el del cas objecte de queixa.

Nota de premsa