La síndica de Barcelona planteja restringir la transmissió de les llicències de pisos turístics en la compra-venda d’habitatges


1/03/2016

La síndica de greuges de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, ha demanat l’Ajuntament que estudiï la possibilitat de restringir la transmissió de les llicències dels pisos turístics, a través de l’aplicació d’un règim especial, quan un habitatge que disposi la citada autorització municipal es posi a la venda. Vilà ha inclòs aquest suggeriment per a que es tingui en compte en la tramitació del Pla especial urbanístic per a la regulació dels establiments d’allotjament turístic, albergs de joventut, residències col•lectives d’allotjament temporal i habitatges d’ús turístic (PEUAT). La proposta no és cap al•legació al PEUAT, sinó que va en la línia de les recomanacions que, des de fa anys, s’emeten des de la Sindicatura en l’àmbit de turisme.

Nota de premsa