La síndica alerta de males pràctiques en la venda de bombones de gas butà Foto: BTV


1/03/2016

La síndica de greuges de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, alerta de males pràctiques en la venda de bombones de gas butà a Barcelona. En un informe, tancat recentment, Vilà diu que a la ciutat s’està produint una venda de gas butà, a peu de carrer, que suposa una transacció comercial irregular i tolerada d’un producte de primera necessitat que, a més a més, per les seves característiques, és especialment perillós. En la resolució, la defensora diu que aquesta pràctica provoca reiterats episodis de contaminació acústica (pels cops que els venedors donen a les bombones per alertar de la seva presència), pot posar en risc la seguretat de les instal•lacions que els usuaris tenen a casa seva i causa indefensió en els drets dels consumidors de gas butà, especialment dels que es troben en situació de vulnerabilitat per l’exigència d’un preu per sobre de l’oficial.

Nota de premsa