Unes 600 persones assisteixen a la Festa de la Infància a l’estació del Nord


1/09/2015

Unes 600 persones van assistir a la Festa de la Infància que va tenir lloc el 18 d’octubre al vestíbul del Centre Municipal i a l’esplanada de l’estació del Nord (C/Nàpols, 42). La festa, que anava dirigida als més petits, és un esdeveniment lúdic i de sensibilització que vol donar a conèixer a les famílies els drets dels infants. Per tercer any consecutiu, la síndica de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, hi va ser present co-organitzant un espai de queixa amb el síndic de greuges de Catalunya, Rafael Ribó, i la FAVB. L’activitat pretenia difondre el dret a queixar-se i a denunciar les vulneracions dels drets dels infants a través d’una activitat. En aquesta edició, els nens i les nenes i les seves famílies van presentar diferents reclamacions.

Nota de premsa