Un grup de comerciants es queixa a la síndica per la competència deslleial i la passivitat de les administracions amb la venda irregular al Port


1/09/2015

Competència deslleial i passivitat de les administracions. Aquests són els dos principals motius de queixa que un grup de comerciants barcelonins ha exposat a la síndica de greuges, Maria Assumpció Vilà, en relació a l’elevada presència de venedors irregulars al Port de Barcelona. La queixa es va presentar el 3 de novembre, abans de l’operatiu policial del 9 de novembre. Els comerciants diuen sentir-se molt perjudicats i consideren que estan patint una competència deslleial que els està afectant molt a nivell econòmic. També denuncien la passivitat de les administracions davant d’aquesta situació i demanen que la Llei s’apliqui a tothom per igual.

Nota de premsa