L’espai públic de Barcelona pateix un deteriorament pel seu ús intensiu


1/09/2015

L’espai públic de Barcelona pateix un deteriorament pel seu ús intensiu. Es constata un ús important de l’espai públic no només per part de les iniciatives vinculades a interessos econòmics, sinó també per part d’activitats lúdiques que han tingut un fort increment. Aquesta és una de les conclusions d’una actuació d’ofici feta per la síndica de greuges de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, sobre l’ús de l’espai públic a Barcelona, entenent com a espai públic el que no està destinat a la circulació rodada. L’actuació es va obrir a principis de 2014 i no s’ha tancat fins a novembre de 2015 per la lenta resposta municipal. Cada any, la síndica rep desenes de queixes sobre ús i manteniment de l’espai públic.

Nota de premsa