La síndica participarà en una Taula de Ciutat per abordar el fenomen de la venda ambulant no autoritzada


1/09/2015

La síndica de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, participarà en una Taula de Ciutat per abordar el fenomen de la venda ambulant no autoritzada. La Taula està impulsada per l’Ajuntament i la presidirà el regidor d’ERC, Jordi Coronas. Juntament amb Vilà, seran presents en aquesta Taula el Govern municipal, representants d’altres grups polítics de l’Ajuntament, de la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB), del Consell de Ciutat, del Consell d’Immigració, del Consell de Benestar Social, del sector del comerç, del col•lectiu de venedors ambulants no autoritzats, del Col·legi d’Advocats i entitats que treballen en l’àmbit dels drets humans, segons ha informat el consistori.

Nota de premsa