Entrevista a El Periódico de Catalunya: Fa cinc anys la gent venia molt enfadada, ara ve desesperada. Foto: Elisenda Pons/El Periódico


1/09/2015

La síndica diu en una entrevista de Rosa Mari Sanz a El Periódico que fa cinc anys, la gent arribava a la Sindicatura molt enfadada, mentre que ara ve desesperada, especialment quan darrera d’un cas hi ha una trasfons social. El fet que hi hagi més de 90.000 persones aturades té unes conseqüències molt importants. Maria Assumpció Vilà opina que el principal problema de la ciutat és la manca d’habitatge social. El drama dels desnonaments ha arribat moltes vegades al nostre despatx, explica. En l’entrevista, la síndica sosté també que per solucionar el problema de la venda ambulant no autoritzada cal la implicació de totes les administracions, no solament de l’Ajuntament.

Nota de premsa