El procés participatiu per la reforma de la Diagonal ha estat insuficient i poc rigorós


1/06/2015

El procés participatiu per la reforma de la Diagonal, entre el passeig de Gràcia i la plaça de Francesc Macià, ha estat insuficient i poc rigorós. No s’han complert els procediments previstos en la normativa local de participació ciutadana i no s’han donat en l’actuació municipal les garanties suficients de transparència i de tracte igualitari vers les entitats. Aquestes són dues de les principals conclusions d’un informe elaborat per la síndica de greuges de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, arran d’una queixa presentada per la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB), en representació de la plataforma Diagonal per a Tothom, perquè considerava insuficient el procés de participació ciutadana dut a terme.

Nota de premsa