La síndica proposa reformular el cobrament de la penalització que s’imposa per viatjar sense bitllet en el transport públic


1/12/2014

La síndica de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, ha plantejat reformular el procediment de cobrament de la percepció mínima, la penalització econòmica de 100 euros (50, amb la bonificació, si es paga al moment) que es cobra per viatjar sense bitllet en el transport públic a Barcelona i l’àrea metropolitana. A banda del període d’al.legacions establert, Vilà és partidària que es pugui introduir tres dies perquè el viatger pugui acollir-se al pagament reduït i presentar, si s’escau, la documentació necessària. Aquestes recomanacions estan pensades especialment pels casos de penalitzacions motivades per errors i oblits de la documentació que han d’acompanyar els títols de tarifació social i personalitzats.

Nota de premsa