La síndica troba a faltar una investigació més profunda sobre les irregularitats en les oposicions a la Guàrdia Urbana de 2013


1/09/2014

La síndica de greuges de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, ha trobat a faltar una investigació més profunda per part de l’Ajuntament a l’hora de prendre la decisió de repetir, a mitjan de l’any passat, algunes de les proves de les oposicions per accedir a la Guàrdia Urbana arran de les denuncies d’irregularitats per part d’un important nombre d’aspirant. Vilà ha conclòs que es pot deduir que es van produir irregularitats i errors organitzatius, però ha trobat a faltar una anàlisi que hagués aclarit l’abast dels fets que es denunciaven i s’hagués pronunciat sobre tots els elements que van influir en la decisió presa amb la finalitat de determinar la seva racionalitat, objectivitat i proporcionalitat.

Nota de premsa