La síndica presenta l’informe anual de queixes de 2013 a cinc col·legis professionals al Palau Macaya


1/06/2014

La síndica de greuges de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, va presentar, el passat 17 de juny, l’informe anual de queixes de l’any 2013 davant de professionals i representants del Col.legi Oficial de Treball Social de Catalunya, el Col.legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya, el Col.legi Oficial de Pedagogs de Catalunya, el Col.legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya i el Col.legi de Doctors i Llicenciats en Belles Arts i Professors de Dibuix de Catalunya. L’acte, que va tenir lloc en una de les aules del Palau Macaya, al passeig de Sant Joan de Barcelona, va ser presentat pel periodista Antonio Franco i la degana del Col.legi de Treball Social de Catalunya, Núria Carrera.

Nota de premsa