UN MILER DE CIUTADANS S’HAN QUEIXAT AQUEST ANY A LA SÍNDICA PER PROBLEMES D’INCIVISME I SOROLL AL CARRER VINCULATS A LOCALS D’OCI NOCTURN


1/12/2012

Un miler de ciutadans s’han queixat aquest any a la síndica de greuges, Maria Assumpció Vilà, per problemes d’incivisme, vandalisme i/o soroll al carrer vinculats a locals d’oci nocturn. Tot i que la problemàtica afecta a diferents punts de la ciutat, el Districte de Sants-Montjuïc acumula unes 800 denúncies. En opinió de la defensora, aquestes situacions generen entre els afectats sentiments d’indefensió i d’abandonament per part del consistori, i que, en ocasions, deriven en problemes de salut. Vilà demana a l’Ajuntament que posi fi a aquestes indesitjables situacions i en el cas concret de Sant- Montjuïc que implanti un pla en alguns punts del Districte per evitar una major concentració d’establiments. La majoria d’aquestes reclamacions són col·lectives, és a dir que s’han tramitat en uns pocs expedients que incorporen el nom, el DNI i les signatures del miler de ciutadans

Nota de premsa