ELS SÍNDICS RECLAMEN MESURES PAL·LIATIVES I LEGISLATIVES URGENTS PER FER FRONT AL GREU PROBLEMA DE LA PÈRDUA DE L’HABITATGE


1/11/2012

Els síndics locals de tota Espanya reclamen als poders municipals, i per extensió als governs autonòmics i de l’Estat, mesures pal•liatives i legislatives urgents per fer front al creixent i greu problema de la pèrdua de l’habitatge habitual davant de la impossibilitat de pagar els crèdits hipotecaris i lloguers. Segons la setantena de defensors i tècnics que han participat entre els dies 3 i 5 d’octubre en unes jornades sobre el paper de les defensories locals en temps de crisi, si no es corregeix de forma immediata aquesta situació, que afecta cada cop més gent, pot produir-se una fractura social de costos humans i econòmics insuportables

Nota de premsa